Who is the first women boxer to be honoured with the Rajiv Gandhi Khel Ratna Award?

The Doctrine of Lapse was one of the causes for which rebellion ?

Where did Sunita Williams display the Indian flag on Independence day in 2012 ?

At Rio 2016, who made the record for the fastest goal scored in football in Olympics by scoring a goal in 14 seconds?

Which of these can be estimated from the colour of the nose of a lion?

Which of the following tools is part of the name of an Olympic sporting events ?

Which of these Indian supreme court judges also served in the International Court of Justice?

Which of these Indian Para-athletes won the gold medal in high jump at the Rio Paralympic Games ?

Which of these companies is a major manufacturer of high speed passenger trains?

The calf of which animal can grow at the rate of 90 kilograms per day ?

A man invests some money in a business and get 10% returns in a year. Next year he invests total output in other business and gets 20% returns in next year. In third year when he invests output after two year then he gets 30% loss in that year. What is the overall profit or loss in percentage he receive ?

Let amount be 100 After 1 year it would become 110 Afer 2 year ,as 20% profit is there =110+22=132 After 3 year,as 30% loss is there=132-39.6=92.4 So finally he will get a loss =100-92.4=7.6%

Overall 7.6% loss

Rahul got 12 and 1/4 dozen t-shirts in 12% discount to printed price and he sold two third of these t-shirts in 19% of profit to printed price , then he sold other t-shirts in printed price. If his overall profit is 3626 rupee then what is the printed price of the t-shirt ?

A merchant has 999 kg of sugar, part of which he sells at 12% loss and the rest at 15% profit. He gains 7% on the whole. What is the difference between the quantities of sugar sold at 15% profit and that sold at 12% loss?

A merchant has 144 kg of sugar, part of which he sells at 3% loss and the rest at 9% profit. He gains 5% on the whole. What is the quantity of sugar sold at 3% loss?